Pindle Viborg

Logo Pindle

Den 1. maj lancerer Viborg Stifts Folkeblad og Viborg Kommune i fællesskab en ny kulturkalender, som skal afløse den gamle Det SKER.

Den nye kulturkalender hedder Pindle. Den er i forvejen udbredt i andre byer i Danmark, så det er en velafprøvet platform vi nu får adgang til. Pindle kan alt det som Det SKER kan nu – og en helt masse mere. Bl.a. kommer der en særdeles brugervenlig app, som viser brugeren arrangementer baseret på de interesser, vedkommende har angivet på facebook, samt tidligere adfærd på app’en.

Af praktiske årsager er vi nødt til at lukke for indtastningen til Det SKER den 10. april. Det sker for at få tid til at flytte arrangementer fra Det SKER-kalenderen til den nye Pindle.

Introduktion til Pindle
Viborg Stifts Folkeblad og Viborg Kommune arrangerer i fællesskab nogle introduktionsmøder, hvor du kan se, hvor let Pindle er at bruge. Du kan tilmelde dig her.

Bemærk:

  • Har du et arrangement som ligger efter den 1. maj 2017, kan du allerede nu indtaste det i Pindle via dette link: admin.pindle.dk. Første gang du vil indtaste et arrangement, skal du oprette dig som bruger. Det kan fx være via din facebook-profil.
    Arrangementet vil dog først blive synligt i Pindle i forbindelse med lanceringen den 1. maj.
  • Ligger dit arrangement før den 30. april, kan du indtaste det i Det SKER-formularen indtil den 10. april. Så vil det være synligt i den gamle kulturkalender frem til overgangen til Pindle.
Sidst opdateret: 28.03.2017